Rengasmarket Tili uusi

EtusivuRengasmarket Tili uusi

Osta renkaat nyt, maksa myöhemmin

Ostaessasi renkaat tai palveluita Rengasmarket Tilillä voit valita juuri sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Tilin hakeminen

  • Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lähetä puhelimitse tekstiviesti RENGASMARKET numeroon 18 311.
  • Kun tiedät tarvitsemasi rahoituksen määrän, voit myös hakea luottoa klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä sähköisen lomakkeen. Voit myös asioida paikan päällä myymälässämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme on apunasi.
  • Luotonantajana toimii Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.
renkaan tasapainotus

Saamasi edut

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään.
  • Tilin avaaminen on sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Kysy lisää Rengasmarket Tilistä

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTOVUOSIKORKOLUOTTOKULU/KK
30–60 pv0 %0 €
12 kk0 %5,60 €
24 kk12,90 %5,60 €
48 kk15 % + Viitekorko5,60 €


Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Best Drive Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Rengasmarket Tili on fiksu ja vaivaton tapa rahoittaa uusien renkaiden osto. Voit itse päättää haluatko maksaa laskulla vai sinulle sopivissa erissä.